RT 72 HI+

RT 72 HI⁺:

Uitstekende performance
· Hoogwaardige isolatiewaarde
· Grote ontwerpvrijheid
· Gereed voor de verlaging van EPC waarde
· Geschikt voor toepassing passiefhuis
· Energiebesparing door optimale luchtdichtheid
· Oppervlaktebehandeling met de hoogst mogelijke garantie
· Optimale veiligheid door inbraakwerendheidklasse WK2 of WK3

Design en applicatie
De profielen zijn smal, dit geldt voor zowel kozijnen als ramen. Dit is een van de redenen dat ze uitermate geschikt zijn voor renovatie. Door de geringe inbouwdiepte van 72 mm zijn minimale bouwkundige aanpassingen noodzakelijk.

Verdere voordelen:
· Maximale transparantie
· Vrijheid van vormgeving
· Projectmatige oplossingen
· Hang- en sluitwerk in diverse uitvoeringen met zelfs de mogelijkheid tot verborgen scharnieren, voor zowel ramen als deuren
· Extra comfort door elektrische bediening
· Verborgen waterafvoer

Mens en milieu
De RT 72 HI⁺ is een van de meest energiebesparende en duurzame raam- en deursystemen in de markt. De keuze om aluminium producten van Kawneer toe te passen komt onder andere voort uit de milieuvriendelijke eigenschappen van aluminium. Het materiaal is vrijwel onbeperkt recyclebaar, niet giftig, zeer onderhoudsarm, en daardoor uitermate duurzaam. Ons AR 90 programma stelt u in staat om maximaal gebruik te maken van gerecycled aluminium. Zo kan er efficiënt, intelligent en duurzaam gebouwd worden, hetgeen perfect aansluit bij de Cradle to Cradle ideologie.

Kawneer heeft haar producten zodanig vorm gegeven dat ze na hun levens- of gebruiksduur weer makkelijk te demonteren zijn en omgesmolten kunnen worden voor anderen toepassingen. De hoge isolatiewaarde staat garant voor minder energieverbruik wat op kan lopen tot 131 euro per huishouden t.o.v. andere gangbare nieuwe systemen. Door smalle profilering in combinatie met de hoge isolatiewaarde kan men maximaal genieten van daglicht en uitzicht.

Er is (nog) geen foto set aan dit systeem gekoppeld.