RT 62 / 72 Allure

RT Allure ramen en deuren

De profielen van de RT allure zijn 62mm of 72 mm diep, thermisch onderbroken en uitgevoerd met een speciale, gepatenteerde coating op de binnenkamers. Die coating zorgt ervoor dat warmte gereflecteerd wordt, voor een verbeterde isolatie. Daarnaast hoeft er minder isolatiemateriaal toegevoegd te worden om een bepaalde Uf waarde te behouden. Afhankelijk van de uitvoering en afmeting zijn drie isolatiewaarden mogelijk: Uf 1.2, Uf 1.4 en Uf 1.6. Het maakt niet uit welke isolatiewaarde u kiest; de rest van het systeem blijft identiek en er kunnen optioneel extra mogelijkheden worden toegevoegd. Zo krijgt u altijd het product dat bij uw project past. De RT Allure heeft inbraakwerendheid klasse 2 of 3 en brandwerendheid EW 30 en EI 30 (EW 60 specificaties te verkrijgen op aanvraag). Alle aluminium ramen en deuren zijn verder ook uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste eisen ten aanzien van thermische isolatie, wind- en waterdichtheid en geluidsisolatie.

Door de modulaire opbouw kunnen verschillende systemen van Kawneer onderling gekoppeld worden. Deze combinatieopties zorgen voor nog meer mogelijkheden. Daarbij biedt Kawneer passend hang- en sluitwerk aan met nieuwe A-line grepen dat, evenals de ramen en deuren zelf, in iedere gewenste RAL-kleur leverbaar is.


Modulair systeem
Het innovatieve en modulaire systeem van Kawneer staat garant voor vrijheid, flexibiliteit en kosteneffectiviteit. Een groot scala aan mogelijkheden met een overzichtelijk systeemaanbod vormen de basis voor alle architectuurprojecten in de meest uiteenlopende vormen. Voordelen van de modulaire systemen van Kawneer zijn de grote variatie in vormgeving, de beste isolatiewaarde binnen elk toepassingsgebied, het duurzame gebruik van materialen, de hoge prestaties op het gebied van veiligheid en de opvallende eenvoud.

Het modulaire systeem bestaat uit een aluminium binnen- en buitenschaal waarbij de verschillende vormgevingen toegepast kunnen worden. Tussen de binnen- en buitenschaal in is een grote variatie aan voorzieningen mogelijk. Verschillende isolatiewaardes (standaard, Reflex, HI+ met gepatenteerd AlcoaTherm), brandwerende en inbraakwerende voorzieningen kunnen worden aangepast zonder concessies te hoeven doen of de binnen- of buitenschaal aan te passen. Andersom kan ook alleen de buitenschaal worden aangepast met de vormgeving van uw wens, zonder hierbij concessies te hoeven doen aan de functionele eigenschappen.

Systeemkenmerken
- Materiaal: Aluminium extrusie profiel
- Legering: EN AW 6060 T 66 volgens EN 573 anodiseerkwaliteit
- Opbouw: Symmetrisch 3 kamersysteem
- Kozijndiepte: 62 mm of 72 mm, variabel, afhankelijk van benodigde sterkte
- Vleugeldiepte: 70 of 80 mm
- Isolator: 35 mm kunststof steeg met gepatenteerde Reflextechnologie
- Beglazingscapaciteit: Maximaal 56 / 64 mm

Systeemmogelijkheden
- Waterafvoer: Verborgen/zichtbare waterafvoer
- Beglazing: Binnen- en buitenbeglazing
- Dichtingen: Rondom doorlopend gevulkaniseerde hoeken en/of frames

Systeemprestaties (afhankelijk van uitvoering en afmeting)
- Isolatiewaarde: Keuze uit Uf 1.215, 1.442 of 1.606 W/m2K volgens EN 10077-2
- Luchtdichtheid: Klasse 4 volgens EN 12207
- Waterdichtheid: E 750 volgens EN 12208
- Inbraakwerendheid: Klasse 2 of 3 volgens EN 1627 t/m 1630 en NEN 5096
- Geluidsisolatie: Maximaal RW 47 (-1, -4) dB volgens EN 717-1
- Brandwerendheid: EW 30, EI 30, EW 60 (Specificaties op aanvraag)

Er is (nog) geen foto set aan dit systeem gekoppeld.