Nieuw Alu-Hout gevelbekleding

Geplaatst op 3 april 2020 door alwiti

Na de alu-hout vliesgevels heeft Alwiti B.V. ook alu-hout gevelbekleding. De gevelbekleding is volledig vervaardigd uit aluminium dus alle voordelen hiervan en daarnaast heeft het de uitstraling van echt hout. Op de onderstaande foto's is gekozen voor een eiken hout uitstraling. Uiteraard zijn alle gewenste houtsoorten te verkrijgen om zo op alle smaken en wensen aan te sluiten. De gevelbekleding heeft een garantie van 10 jaar! In de huidige opstelling is gekozen voor een latmaat van 40x20 en een naad van 15mm. Uiteraard kan hier eindeloos in gevarieerd worden. Daarnaast is hier gekozen voor een verticale variant maar is het ook mogelijk een horizontale variant te kiezen.

In de huidige bouwwereld worden veel houtenaccenten op woningen en gebouwen toegepast en vaak op plaatsen die niet altijd even makkelijk zijn om te bereiken. Door de Alu-Hout gevelbekleding van Alwiti B.V. hoeft dit ook niet meer, want je hoeft het nooit meer te schilderen, lakken en / of beitsen het blijft altijd mooi en heeft een prachtige natuurlijk en tijdloze uitstraling.

Geïnteresseerd in de Alu-Hout gevelbekleding neem dan contact met ons op en wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.